2251306808 Ηλία Βενέζη 24, Μυτιλήνη a.myrogianni@gmail.com
hero image
Facebook

Αγγελική Μυρογιάννη
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος Μυτιλήνη

____

βιογραφικό

 

Η Αγγελική Μυρογιάννη είναι διαιτολόγος – διατροφολόγος, απόφοιτη του Τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας Κρήτης, στο οποίο εισήχθη το 2009 και αποφοίτησε το 2013.
Πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης ‘’Βοστάνειο’’ και παράλληλα παρακολουθούσε επιμορφωτικά συνέδρια με θέμα τη διατροφή.

Το 2016 ολοκλήρωσε την επιμόρφωσή της στην ΑΣΠΑΙΤΕ στο Παιδαγωγικό Τμήμα.
Το Φεβρουάριο του 2022 ολοκλήρωσε την παρακολούθησή της στο σεμινάριο ''Ψυχολογία & Διατροφή''  του Life Academy.
Το Μάρτιο του 2022 ολοκλήρωσε την επιμόρφωσή της στο ΚΕΑΔΔ (Κέντρο Εκπαίδευσης & Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών) με θέμα: ''Διατροφικές παρεμβάσεις σε ασθενείς με Κοιλιοκάκη''.
Τον Απρίλιο του 2022 απέκτησε Εκπαιδευτική Επάρκεια στους Ενήλικες Μη Τυπικής Εκπαίδευσης από τον ΕΟΠΠΕΟΠ (Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού
Προσανατολισμού).

Tο 2017 εργάστηκε ως εκπαιδευτικός στο ΙΕΚ Μυτιλήνης στο Τμήμα Στέλεχος Διατροφής και Διαιτολογίας και στην ΕΠΑΣ Μαθητείας του ΟΑΕΔ στο Τμήμα Μαγειρικής.
To 2021 εργάστηκε ως εκπαιδευτικός στην ΕΠΑΣ Μαθητείας του ΟΑΕΔ στο Τμήμα Αρτοζαχαροπλαστικής & στο Τμήμα Κομμωτικής.

Από τον Απρίλιο του 2017 έως και σήμερα διατηρεί το δικό της διαιτολογικό γραφείο στη Μυτιλήνη, όπου παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες διατροφής, καθώς παράλληλα πραγματοποιεί και επισκέψεις κατ’ οίκον.

Έχει πραγματοποιήσει πολλές ομιλίες σε σχολεία, παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς με θέμα την βρεφική/παιδική/εφηβική διατροφή και παχυσαρκία, καθώς και η πτυχιακή της στην ΑΣΠΑΙΤΕ είχε ως θέμα «Η επίδραση των διατροφικών συνηθειών των γονέων και των φίλων στην διαμόρφωση των διατροφικών επιλογών του εφήβου».